Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (16 zones en Lan-interface), incl. ERGO LCD en 7Ah accu

De LARES 16IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een ERGO bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 16 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (16 zones en Lan-interface), incl. zwart ERGO S LCD en 7Ah accu

De LARES 16IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een zwart ERGO S bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 16 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (16 zones en Lan-interface), incl. wit ERGO S LCD en 7Ah accu

De LARES 16IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een wit ERGO S bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 16 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Inbraakbeveiligingscentrale (16 zones en Lan-interface), incl. zwart ERGO M LCD en 7Ah accu

De LARES 16IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een zwart ERGO M bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 16 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (16 zones en Lan-interface), incl. wit ERGO M LCD en 7Ah accu

De LARES 16IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een wit ERGO M bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 16 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).