Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (48 zones en Lan-interface) kleine behuizing, incl. ERGO LCD en 7Ah accu.

De LARES 48IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in kleine behuizing met een ERGO bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 48 zones. Door de geintegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde web-server).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (48 zones en Lan-interface) kleine behuizing, incl. zwart ERGO S LCD en 7Ah accu.

De LARES 48IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in kleine behuizing met een zwart ERGO S bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 48 zones. Door de geintegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde web-server).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (16 zones en Lan-interface), incl. wit ERGO S LCD en 7Ah accu.

De LARES 16IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een wit ERGO S bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 16 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel

 Inbraakbeveiligingscentrale (48 zones en Lan-interface) kleine behuizing, incl. zwart ERGO M LCD en 7Ah accu.

De LARES 48IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in kleine behuizing met een zwart ERGO M bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 48 zones. Door de geintegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde web-server).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (48 zones en Lan-interface) kleine behuizing, incl. wit ERGO M LCD en 7Ah accu.

De LARES 48IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in kleine behuizing met een wit ERGO M bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 48 zones. Door de geintegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde web-server).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (48 zones en Lan-interface) grote behuizing, incl. ERGO LCD en 7Ah accu.

De LARES 48IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in grote behuizing met een ERGO bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 48 zones. Door de geintegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde web-server).