Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (128 zones en Lan-interface), incl. ERGO LCD en 7Ah accu.

De LARES 128IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een ERGO bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 128 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (128 zones en Lan-interface), incl. zwart ERGO S LCD en 7Ah accu.

De LARES 128IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een zwart ERGO S bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 128 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (128 zones en Lan-interface), incl. wit ERGO S LCD en 7Ah accu.

De LARES 128IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een wit ERGO S bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 128 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (128 zones en Lan-interface), incl. zwart ERGO M LCD en 7Ah accu.

De LARES 128IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een zwart ERGO M bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 128 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale (128 zones en Lan-interface), incl. wit ERGO M LCD en 7Ah accu.

De LARES 128IP is een complete inbraakbeveiligingscentrale in behuizing met een wit ERGO M bediendeel welke zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 128 zones. Door de geïntegreerde LAN-interface is de centrale via internet te programmeren en bedienen (ingebouwde webserver).