Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Draadloos magneetcontact, incl. batterij

De POLI is een modern rond vormgegeven bi-directioneel magneetcontact. Het magneetcontact is bi-directioneel wardoor het een grotere betrouwbaarheid, betere bewaking en kan er voor gezorgd worden dat de batterij een langere levensduur heeft. In het contact kunnen 2 extra extern bedrade zones aangesloten worden. In totaal kan de module 3 zones hebben.

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Draadloos magneetcontact, incl. batterij

De NANUS POLI is een klein rechthoekig bi-directioneel magneetcontact. Het magneetcontact is bi-directioneel waardoor het een grotere betrouwbaarheid, betere bewaking en kan er voor gezorgd worden dat de batterij een langere levensduur heeft.

UNUM

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Draadloze Fresnel PIR PET-Detector, incl. batterij

UNUM is een draadloze fresnel detector met een uniek design waarin de lens in de kap verwerkt is. Door de digitaleverwerking en evaluatie door ASIC's HighBar processor heeft de detector een unieke ongewenste alarmonderdrukking en daardoor een goede inbraakdetectie. De detector is diervriendelijk voor dieren lichter dan 10 kg en lager dan 1 m. De afstand (6 of 12m) en het aantal pulsen is via de basis software in te stellen. Ook is in te stellen dat de melder in dag situatie geen statusveranderingen doorgeeft. Hieroor wordt veel energie bespaart waardoor de batterij langer meegaat.

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Draadloze PIR/Radar buitendetector 12m x 2m, incl. batterij

De velum DT-AM-WLS detector is een draadloze PIR/radar detector met smalle vormgeving waardoor deze ideaal geschikt voor deur- en raambeveiliging. De hoge kwaliteit van materiaal maakt de detector geschikt voor het bewaken van de buitengevel. Deze detector heeft een gordijnbereik met een hoek van 7.5° van 12 meter.
De detector heeft ook anti-maskering bewaking.

    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Regenbeschermkap voor VELUM