Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Houdkracht : 500 kg

Verstelbare montage Z profiel beugel

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
4000127
Profiel voor KM-500S-LED voor montage op stompe deuren.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Dit is een arbeidsstroom (spanningloos vergrendeld) deuropener in een symmetrische behuizing met een inwendig draaiende 3 mm nastelbare schootvanger. Ontgrendeld onder een zijdelingse druk tot 20 kg (wisselspanning).
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
4001027
Metalen behuizing voor PR402-BRD controller of de CPR32-SE netwerk unit, inclusief 40VA transformator, slot mogelijk
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
4001074
CPR32-NET Master Network Controller is een optioneel Roger Toegangcontrole systeem (RACS) component. Met de CPR32-NET in het systeem wordt de functionaliteit uitgebreid met specifieke functies. Als de CPR32-NET gebruikt wordt met PRxx1 serie controllers dan kunnen gebeurtenissen in het logboek vastgelegd worden, toegangsrechten via roosters bepaald worden, globale functies gebruikt worden zoals APB zones en alarm zones. In combinatie met PRxx2 serie controllers geeft de CPR32-NET alleen globale functies (APB, alarmzones). De uitgangen op de CPR32-NET kunnen geprogrammeerd worden voor algemene (storings)meldingen van het netwerk bijv. voor het vrijgeven van de branddeuren. Doordat er een LAN aansluiitng op de CPR32-NET zit is rechtstreeks verbinding te maken met het LAN/WAN netwerk.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
18071
CP 7-12 accu
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
4001055
Enkele deur intellligente toegangcontroller met ingebouwde 1.5A gebufferde voeding. Werkt met externe PRT kaartlezers (1 of 2) en direct te monteren op een 35 mm DIN rail.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
4001004
De PTR-62EM is zowel stand-alone als gekoppeld aan een toegangscontrolesysteem te gebruiken. De koppeling met een toegangscontrolesysteem is met (Wiegand en RACS) protocollen te maken. In de stand-alone stand zijn er 2 standen : Professioneel en Simpel. In de professionele stand kan de deursturing gecodeerd naar de relaismodule XM-2 gestuurd worden. Tevens is het mogelijk in deze stand een tweede kaartlezer via de XM-2 aan te sluiten. Voor de stand-alone stand zijn er 2 in/uitgangen, 2 ingangen en een relaisuitgang. Deze kunnen o.a. gebruikt worden voor deurbewaking, exitknop, deuralarm en koppeling met inbraakbeveiligingssysteem. De deurbewakingstijd is zowel in seconden als minuten in te stellen. Door de AAN en UIT functie (derde LED op kaartlezer) in de kaartlezer kan de toegang beperkt worden en kan de kaarlezer als beveiligingsmodule gebruikt worden. Tevens is de IN/UITstatus na een programmeerbare tijd uit te laten gaan (BORG). De kaartlezer is m.b.v. RUD-1 vanaf de PC met RARC software te programmeren. Inclusief 3 programmeerpassen.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Dit is een ruststroom (spanningloos ontgrendeld) deuropener in een symmetrische behuizing met een inwendig draaiende 3 mm nastelbare schootvanger.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
61214

MCP deurontgrendeling

Nooddrukker voor deurvrijgave in noodsituaties in combinatie met ruststroom deuropeners. Reserve breekglaasjes voor de nooddrukker zijn te bestellen onder artikelnummer 61215. In dit type nooddrukker kan ook een herstelbaar indrukelement  geplaatst worden.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
4001008
Deze keytag kan gebruikt worden in combinatie met Networx NX1750 en de Roger PRT-12EM/62LT/66LT/62EM/64EM.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
De PTR-12EM-G is zowel stand-alone als gekoppeld aan een toegangscontrolesysteem te gebruiken. De koppeling met een toegangscontrolesysteem is met met Roger RACS protocol of met standaard (Wiegand) protocollen te maken. De PRT-12EM-G is zowel met code en/of kaart te bedienen.In de stand-alone stand zijn er 2 standen : Professioneel en Simpel. In de professionele stand kan de deursturing gecodeerd naar de relaismodule XM-2 gestuurd worden. Tevens is het mogelijk in deze stand een tweede kaartlezer via de XM-2 aan te sluiten. Voor de stand-alone stand zijn er 2 uitgangen en 1 ingang. Deze kunnen o.a. gebruikt worden voor deurbewaking, exitknop en deuralarm. Door de AAN en UIT functie in de kaartlezer kan de toegang beperkt worden. Inclusief 3 programmeerpassen.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
4001063
Met deze RS485/IP convertor kan op een eenvoudige manier met het RACS softwarepakket (PRmaster) gecommuniceerd worden over het Ethernet. Ook zijn er 4 in/uitgangen, welke via het web aangstuurd kunnen worden.