NetworX alarmsystemen

01415

De NetworX familie heeft 6 centrales : NX-4SE, NX-6SE, NX-8SE, NX-8plus, NX-10 en NX-10-GSM. De centrales verschillen in het aantal zones 4 t/m 192 (hardwarematig en/of draadloos) en het aantal aan te sluiten modules.

(Selecteer het type hierboven)

Networx beveiligingssystemen

De NetworX detecteert ongewenst bezoek door gebruik te maken van een combinatie van detectoren, deur- en raamcontacten. De detectoren worden op strategische plaatsen (zones) en op een discrete manier in uw woning of uw bedrijfspand geplaatst. Wanneer iemand ongewenst uw pand binnen tracht te dringen, neemt de detector een verandering in de zone waar en geeft onmiddellijk een alarmsignaal door aan de centrale. Deze zet vervolgens een sirene in werking en/of geeft een alarmmelding door aan een 24 uur bemande particuliere alarmcentrale.

Eenvoudig te bedienen
De NetworX alarminstallatie staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid. Het systeem schakelt u eenvoudig in of uit door middel van het intoetsen van een pincode op het bedieningspaneel. Daarnaast is dit paneel voorzien van vijf functietoetsen voor de meest gebruikte bedienfuncties. Met een simpele druk op de knop kunnen deze functies worden uitgevoerd. Eenvoudiger kan echt niet.

 

Maximale veiligheid en flexibiliteit

Eenvoudig te bedienen
Volledig ‘supervised'
Geen ontsiering van uw pand door bekabeling
Snel te installeren
Groeit of verhuist met u mee

Hoge betrouwbaarheid

In tegenstelling tot andere draadloze systemen zijn de componenten van het NetworX alarmsysteem volledig supervised. Dat wil zeggen dat de werking van de zenders (lees: detectors) 24 uur per dag wordt bewaakt. Ook zijn alle ontvangers voorzien van RF stoorzenderdetectie waardoor elke poging tot storen van de ontvangst wordt gezien als een vorm van sabotage. Hierdoor biedt de NetworX draadloos nagenoeg dezelfde betrouwbaarheid als bekabelde systemen.

 

Op maat gemaakt

De NetworX-lijn bestaat uit een scala aan detectiemiddelen. Hierdoor kan de beveiliging voor ieder pand op maat worden gemaakt.