Referenties

Hieronder ziet u een aantal referenties van verschillende projecten:

Van Kouwen

Van Kouwen vertegenwoordigt het merk Opel in de regio Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Mijdrecht en Haarlemmermeer. Sinds 1988 zijn wij gegroeid naar een automotive bedrijf met 5 Opel vestigingen in het gebied Groot Amsterdam.
wij advocaten

Wij Advocaten

WIJ advocaten is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Ons kantoor is opgericht in 2011 en gevestigd aan het IJ in Amsterdam. Inmiddels zijn wij met zeven ervaren advocaten.

De zes oprichters van kantoor hebben jarenlang nauw samengewerkt op de sectie Commercial, Insurance & Litigation bij één van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Binnen ons vakgebied hebben wij ieder onze eigen expertise, waardoor wij in staat zijn u op het brede terrein van het aansprakelijkheidsrecht deskundig bij te staan. Met de specialistische kennis die u gewend bent van de grote kantoren en de persoonlijke, pragmatische aanpak die u van een klein kantoor als het onze mag verwachten.

Verzekeraars, makelaars, bedrijven en overheden rekenen wij tot onze cliënten.
amstelring

Amstelring

Amstelring is de organisatie voor zorg aan huis, verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden. U kunt bij Amstelring terecht voor verpleging, verzorging, behandeling, dagbesteding en diensten aan huis.
ecodrukkers

Eco Drukkers

Klanten van morgen kiezen bewuster: milieubelastend of milieuvriendelijk, standaard of maatwerk, alles online zelf regelen of co-creatie, onpersoonlijk of inhoudelijk betrokken, massaproductie of aandacht voor detail.