nx10

NetworX NX-10 alarmsysteem

De NX-10-EUR V3 is een compleet beveiligingssysteem dat gebruik maakt van geavanceerde technologie voor inbraak-, brand- en omgevingsdetectie. Dit flexibele beveiligingssysteem is eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Met vier partities en maximaal 48 bedraade en/of draadloze zones is de NX-10 geschikt voor de beveiliging van grote en kleine woningen en licht commerciële omgevingen. De NX-10-V3 is standaard voorzien van een modulaire draadloze ontvanger. Indien het bereik van de zenders niet voldoende is kan het signaal versterkt worden of de ontvangstmodule kan via een basisprint buiten de kast op de NetworX-bus geplaatst worden. De NX-10 kan bediend worden door middel van maximaal vier volledig bi-directionele draadloze bediendelen.
De centrale heeft standaard een PSTN modemkiezer opsteekprint met 3 telefoonnummers en telefoonlijnbewaking. Deze kiezer kan geprogrammeerd worden met de volgende protocollen : SIA level 1 / level 2, XSIA, AdemcoContact ID en privé protocol (sirenetoon doormelden naar bijv. mobiele telefoon). Om via GSM/SMS/GPRS te kunnen doormelden kan de NX-7002N op het moederbord van de centrale geplaatst worden.
Voor de lokale alarmering is er een ingebouwde sirenedriver of spanningsgestuurde sirene-uitgang. De programmatuur in de centrale is identiek aan centrales van de NetworX-familie. Met het softwarepakket DL900 is de centrale op afstand via PSTN,ISDN en/of TCP/IP of rechtstreeks te up/downloaden en de status te bekijken, waardoor service en beheer mogelijk is.

01410.2 - NX-10-V3-EUR

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Inbraakbeveiligingscentrale NX-10

De NX-10-EUR V3 is een compleet beveiligingssysteem dat gebruik maakt van geavanceerde technologie voor inbraak-, brand- en omgevingsdetectie. Dit flexibele beveiligingssysteem is eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Met vier partities en maximaal 48 bedrade en/of draadloze zones is de NX-10 geschikt voor de beveiliging van grote en kleine woningen en licht commerciële omgevingen.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Dit bi-directioneel draadloos design bediendeel met groot 2 x16 karakter LCD en pictogrammen. Door de menustructuur in de NX-1048-R-W is het bedienen en programmeren van de NetworX-centrale nog gemakkelijker voor gebruik en onderhoud. Het bediendeel is te gebruiken als één of meerdere partitie bediendeel. De 5 extra functionaliteitstoetsen zorgen er bijvoorbeeld voor dat er eenvoudig ingeschakeld kan worden of dat alleen de omtrekbeveiliging ingeschakeld wordt. De zoneteksten en installateurstekst zijn individueel te wijzigen. Ideaal voor moeilijk bereikbare locaties of als u de installatietijd to een minimum wil beperken.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01423
Dit is een GEN-II opbouw magneetcontact. De magneet kan aan 2 kanten van het contact geplaatst worden. Er zit ook een bewaakte (met eindweerstanden) aansluiting op voor het aansluiten van een extern contact van een ander apparaat.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
longlifemk
Dit is het grote GEN-II opbouw magneetcontact. De magneet kan aan 2 kanten van het contact geplaatst worden. Doordat er 2 batterijen in het magneetcontact geplaatst kan worden is kan de werking wel 10 jaar zijn. Er zit ook een bewaakte (met eindweerstanden) aansluiting op voor het aansluiten van een extern contact van een ander apparaat.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Het trilcontact detecteert vibraties uit het kozijn van het raam of deur. Door het ingebouwde reedcontact is tevens, d.m.v. een magneet, de raam/deurstand te detecteren. Het trilcontact kan zowel horizontal en verticaal worden gemonteerd.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01427a
Met deze afstandsbediening zijn de NX-centrale te bedienen. Hiervoor wordt de code, die overgestuurd wordt, contant wisselend versleuteld. De keyfob is voorzien van sleutelbosring.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01420nx10
De 9 gordijnvelden van de draadloze TX-2211 spiegel PIR bieden een maximale detectiecapaciteit in het hele beveiligde gebied, inclusief detectie direct onder de detector. De speciale eigenschappen van het gordijnveld zorgen ook voor een hogere stabiliteit en ongevoeligheid voor ongewenste alarmen die ontstaan door temperatuurschommelingen in de ruimte zelf. Dankzij de mogelijkheid om het bereik in te stellen, kan de TX-2211 worden aangepast aan de specifieke risico´s voor nodeloos alarm dat kan optreden in kleine ruimten. De "4D" -signaalverwerking vormt de basis van de ASIC van deze PIR. De 4D-signaalverwerking maakt gebruik van "Moving Pole Filters", die continu de omgeving bewaken op achtergrondruis en indien nodig extra filterfuncties inschakelen. Dankzij de "4D" technologie kan deze PIR een intelligente analyse uitvoeren van een signaalpatroon om zo een onderscheid te maken tussen werkelijke menselijke bewegingen en bronnen van nodeloos alarm.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01420d
Deze diervriendelijke detector zal op dieren tot 20 kg niet reageren zolang deze 0,8 m vanaf de grond blijven. De 9 gordijnvelden van de draadloze TX-2212 spiegel PIR bieden een maximale detectiecapaciteit in het hele beveiligde gebied, inclusief detectie direct onder de detector. De speciale eigenschappen van het gordijnveld zorgen ook voor een hogere stabiliteit en ongevoeligheid voor ongewenste alarmen die ontstaan door temperatuurschommelingen in de ruimte zelf. Dankzij de mogelijkheid om het bereik in te stellen, kan de TX-2212 worden aangepast aan de specifieke risico´s voor nodeloos alarm dat kan optreden in kleine ruimten. De "4D" -signaalverwerking vormt de basis van de ASIC van deze PIR. De 4D-signaalverwerking maakt gebruik van "Moving Pole Filters", die continu de omgeving bewaken op achtergrondruis en indien nodig extra filterfuncties inschakelen. Dankzij de "4D" technologie kan deze PIR een intelligente analyse uitvoeren van een signaalpatroon om zo een onderscheid te maken tussen werkelijke menselijke bewegingen en huisdieren van < 20 kg.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01421radar
De TX-2411 is een draadloze spiegel PIR/ radar combinatie, welke werkt op de unieke 868 MHz GEN 2 frequentie. Het optische deel van de TX-2411 is een 89° 12m meervoudige gordijn spiegel "step & glide" focus. Ook wordt er gebruikt gemaakt van 4D-signaalverwerking. Deze maakt gebruik van "Moving Pole Filters", die continu de omgeving bewaken op achtergrondruis en indien nodig extra filterfuncties inschakelen. Dankzij de "4D" technologie kan deze PIR een intelligente analyse uitvoeren van een signaalpatroon om zo een onderscheid te maken tussen werkelijke menselijke bewegingen en bronnen van nodeloos alarm. De radar werkt op C-band (5.8 GHz) met bereik beheersing technologie. De combinatie van deze radar en deze PIR geeft een perfecte detectie en de verkleint de kans op ongewenste meldingen.

Optische rookmelder draadloos NX10

  Levertijd:3 maanden
Bestel
01422
Deze melder heeft een ingebouwde gevoeligheidsmeter, die continu zijn eigen werking controleert. Als de melder een storing waarneemt van zijn eigen werking, dan wordt dat door de led weergegeven. Bij alarm (optisch of thermisch) gaat de ingebouwde piëzo zoemer af en zal de melding worden doorgegeven naar de centrale. De melder is voorzien van een testknop

Draadloze binnensirene

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01417
De TX-7001 is een volledige daadloze binnennsirene. Met een sirenegeluid van 105 dB en eenvoudige montage zonder kabel maakt dat deze sirene ideaal. De sirene is met een I/O module voorzien om de tweeweg transmissie naar de NX-10 te maken. De tweeweg communicatie houdt ook in dat informatie over sabotage en accu laag en ander storingen doorgemeld worden.Inclusief batterijen.

Draadloze buitensirene met flitslicht NX10

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01418
De TX-7201 is een volledige daadloze buitensirene met flitslicht. Met een sirenegeluid van 105 dB en eenvoudige montage zonder kabel maakt dat deze sirene ideaal. De sirene is met een I/O module voorzien om de tweeweg transmissie naar de NX-10 te maken. De tweeweg communicatie houdt ook in dat informatie over sabotage en accu laag en ander storingen doorgemeld worden. Het meegeleverde lithium-batterijpakket geeft een levensduur van 3 to 5 jaar.

Passief Infrarood Detector (bedraad)

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01273
De Designline 6540 is een intelligente detector met de keuze voor geintegreerde 3k3 eindweerstanden in een stijlvolle behuizing met een bereik van 15m. Hierdoor is de detector snel en gemakkelijk te installeren. De detector is er één uit een complete familielijn detectoren. Voor de detectoren zijn een gordijnlens, longbeamlens en voor montage een aparte beugel leverbaar.

Radar/Passief Infrarood Detector (bedraad)

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
De Swan DUAL detector is een combinatie van een PIR & Radar, die een optimale bescherming levert tegen inbraak door gebruikmaking van PYRO sensor element en Radar volgens het Doppler principe. Deze combinatie garandeert een vals alarmvrije werking. De frequentie spectrum analyse is geïntegreerd in de VLSI gebaseerde elektronica van de detector voor hoge betrouwbaarheid en storingsvrije werking. De unieke dual detector beschikt over een harde lens met witlichtfilter en een kruipzone. De gevoeligheid van de Radar en de PIR zijn op 2 manieren in te stellen.Voor montage aan plafond of muur is er de montagebeugelset.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01917
De RLFW-11 is een flitslicht of zwaailicht met een extreem laag stroomverbruik (40 mA). Zowel voor binnen als buitengebruik

De RLFW-11 is een flitslicht of zwaailicht met een extreem laag stroomverbruik (40 mA). Zowel voor binnen als buitengebruik.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01415
Dit design bediendeel met groot 2 x16 karakter LCD en pictogrammen. Door de menustructuur in de NX-1048 is het bedienen en programmeren van de NetworX-centrale nog gemakkelijker in gebruik en onderhoud. Het bediendeel is te gebruiken als één of meerdere partitie bediendeel. De 8 extra functionaliteitstoetsen zorgen er bijvoorbeeld voor dat er eenvoudig ingeschakeld kan worden of dat alleen de omtrekbeveiliging ingeschakeld wordt. De zoneteksten en installateurstekst zijn individueel te wijzigen.
De code van de gebruiker kan gekoppeld worden aan een taal (keuze uit 10 talen). Bij het bedienen ziet men dus de tekst altijd in de eigen taal.

 

NX-10 opsteek SMS/GSM/GPRS alarmoverdrager

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
De NX-7002N-V3 module is de SMS/GSM/GPRS kiezer die op de NX-10 opgestoken kan worden. Met deze module zijn de SIA/Contact-ID rapporteringen door te sturen via 6 doormeldmanieren. De module is in te stellen als enige kiezer op de centrale maar ook als back-up van de analoge PSTN-lijn of ISDN-lijn of IP-lijn. De NetworX centrales kunnen ook met hogere snelheid geup-/download worden via de GSM-data verbinding (DL900 versie 2.16 of hoger).De GPRS rapporten kunnen ontvangen worden door de Osborn-Hoffman IP ontvanger.De rapporten kunnen ook als SMS-tekst bericht verstuurd worden naar uw mobiel. Het is ook mogelijk om SMS-commando's (inschakelen/uitschakelen, enz.) te versturen naar de centrale. In de module dient een SIM-kaart geplaatst te worden. Voor het doormelden via GPRS dient de SIM-kaart wel de GPRS faciliteit te krijgen. Voor Up/downloaden dient het GSM-data nummer aangevraagd te worden.

Noodstroom accu 12Vdc 7 Ah (NX4/6/8SE/NX10)

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
18070
NP 7-12 accu
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
NX595 ip module
De NX-595E is een module waarmee het mogelijk is om de aangesloten centrale te bedienen m.b.v. een App op een mobiel. De module heeft ook een webserver waarmee de centrale bedient kan worden. De doormelding gebeurt met SIA codes via TCP/IP naar een OH-ontvanger bij de meldkamer. De meldingen zijn ook naar 3 E-mail adressen te versturen. De twee uitgangen op de NX-595E zijn te bedienen met de APP.
De App Ultraconnect is op te halen in de Appstore voor Apple en in Google playstore voor Android.