NetworX uitbreidingen NX4SE/6SE/8SE/NX10

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Ontvangstmodule voor 48 draadloze zenders

Deze ontvanger maakt het mogelijk om de NetworX familie draadloos uit te breiden met 48 zenders op de frequentie 433,92 MHz. De mogelijkheid om detectiemiddelen draadloos toe te passen, maakt de NetworX extra flexibel. Dit betekent dat het systeem desgewenst met de gebruiker "mee kan groeien" of verhuizen. Draadloos heeft daarnaast als extra voordeel dat de woning of bedrijfspand niet wordt ontsierd met in het zicht lopende bekabeling en het heeft een zeer snelle installatietijd. De componenten van NetworX zijn volledig supervised. Dat wil zeggen dat de werking van de detectors 24 uur per dag wordt bewaakt. Ook zijn alle ontvangers voorzien van RF stoorzenderdetectie, waardoor elke poging tot storen van de ontvangst wordt gezien als een vorm van sabotage. De ontvangers zijn als insteekkaart te plaatsen in de kast of op afstand van de centrale. De draadloze componenten zijn Europees gekeurd. Het zendvermogen van de modules kan beperkt worden door andere zendapparatuur in de directe omgeving.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01423

Magneetcontact

Dit is een opbouw magneetcontact. De magneet kan aan de korte of lange kant van het contact geplaatst worden. Er zit ook een bewaakt (met eindweerstanden) extern contact op de NX-450 om een ander apparaat aan te sluiten.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Inbouw magneetcontact zender

Dit draadloze inbouwmagneetcontact is een kleine draadloze zender met een magneetcontact, welke eenvoudig in een deur/raamkozijn geplaatst kan worden.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01475
Keyfob zender

Met deze afstandsbediening is de NetworX centrale te bedienen.De keyfob is voorzien van sleutelbosring

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01477
Fresnel Passief Infrarood detector zender
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01478-2

Optische rookmeldzender

Deze optische melder heeft een ingebouwde gevoeligheidsmeter, die continu zijn eigen werking contNetworx roleert. Als de melder een storing waarneemt van zijn eigen werking, dan wordt dat door de led weergegeven. Bij alarm gaat de ingebouwde piëzo zoemer af en zal de melding worden doorgegeven naar de centrale. De melder is voorzien van een testknop.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Paniekknopzender

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Paniekknophorloge

De waterdichte paniekknop kan geplaatst worden in horlogeband, riemclip, muurbevestiging-adaptor of halssnoer. Afhankelijk van wat er in de NetworX centrale geprogrammeerd wordt, zal er paniek, help of brandalarm gegenereerd worden bij het indrukken van de knop. Het lampje van de knop licht op bij het indrukken om aan te geven dat de boodschap overgestuurd wordt.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Akoestische glasbreukdetector

De detector is de geintegreerde draadloze Shatterpro II glasbreukmelder. Met de gepatenteerde 'Patroon herkenningstechnologie' luistert de detector naar het patroon van brekend glas. De detector kan altijd door een eindgebruiker d.m.v. handgeklap gecontroleerd worden of deze nog functioneert. De detector dient gebruikt te worden in ruimten waar zo min mogelijk achtergrond ruis aanwezig is ( bijv. niet in een keuken gebruiken). Voor plafond of muur montage. De detector kan getest worden met glasbreuktester artikelnummer 04175 (zie hoofdstuk detectors).

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01562

Binnensirene (speaker)

 

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…