01480-se

NetworX NX-8SE alarmsysteem

Inbraakbeveiligingscentrale in standaard behuizing

De NX-8SE is de NetworX-centrale die zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 48 zones en 100 codes. De centrale heeft een geïntegreerde modemkiezer met 3 telefoonnummers en telefoonlijnbewaking. Deze kiezer kan geprogrammeerd worden met de volgende protocollen : SIA level 1 /level 2, XSIA, AdemcoContact ID en privé protocol (sirenetoon doormelden naar bijv. mobiele telefoon). Voor de lokale alarmering is er een ingebouwde sirenedriver of spanningsgestuurde sirene-uitgang. De programmatuur in de centrale is identiek aan centrales van de NetworX-familie. Met het softwarepakket DL900 is de centrale op afstand via PSTN,ISDN en/of TCP/IP of rechtstreeks te up/downloaden en de status te bekijken, waardoor service en beheer mogelijk is.

8 zones, hardwarematig en draadloos uitbreidbaar tot 48 zones
8 secties
99 4-cijferige of 66 6-cijferige codes
Max. aantal bedieningspanelen: 24 (8 per sectie)
Rest idem als nX-6

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
19851691
Deze NX-8SE is gemonteerd in een montagevriendelijke tweedelige kast met platte deksel. Doordat de deksel eenvoudig van de kast is af te halen is deze kast eenvoudiger toe te passen in de meterkast. Voorzien van 2,5 cm onderdoorvoer voor bekabeling. De NX-8SE is de NetworX-centrale die zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 48 zones en 100 codes. De centrale heeft een geïntegreerde modemkiezer met 3 telefoonnummers en telefoonlijnbewaking. Deze kiezer kan geprogrammeerd worden met de volgende protocollen : SIA level 1 /level 2, XSIA, AdemcoContact ID en privé protocol (sirenetoon doormelden naar bijv. mobiele telefoon). Voor de lokale alarmering is er een ingebouwde sirenedriver of spanningsgestuurde sirene-uitgang. De programmatuur in de centrale is identiek aan centrales van de NetworX-familie. Met het softwarepakket DL900 is de centrale op afstand via PSTN,ISDN en/of TCP/IP of rechtstreeks te up/downloaden en de status te bekijken, waardoor service en beheer mogelijk is.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01462

LCD-bediendeel

Een luxe bediendeel met een large 2x16 karakter LCD. Te gebruiken als één of meerdere partitie bediendeel. De 5 extra functionaliteitstoetsen zorgen er bijvoorbeeld voor dat er eenvoudig ingeschakeld kan worden of dat alleen de omtrekbeveiliging ingeschakeld wordt. De zoneteksten en installateurstekst zijn individueel te wijzigen.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Ontvangstmodule voor 48 draadloze zenders

Deze ontvanger maakt het mogelijk om de NetworX familie draadloos uit te breiden met 48 zenders op de frequentie 433,92 MHz. De mogelijkheid om detectiemiddelen draadloos toe te passen, maakt de NetworX extra flexibel. Dit betekent dat het systeem desgewenst met de gebruiker "mee kan groeien" of verhuizen. Draadloos heeft daarnaast als extra voordeel dat de woning of bedrijfspand niet wordt ontsierd met in het zicht lopende bekabeling en het heeft een zeer snelle installatietijd. De componenten van NetworX zijn volledig supervised. Dat wil zeggen dat de werking van de detectors 24 uur per dag wordt bewaakt. Ook zijn alle ontvangers voorzien van RF stoorzenderdetectie, waardoor elke poging tot storen van de ontvangst wordt gezien als een vorm van sabotage. De ontvangers zijn als insteekkaart te plaatsen in de kast of op afstand van de centrale. De draadloze componenten zijn Europees gekeurd. Het zendvermogen van de modules kan beperkt worden door andere zendapparatuur in de directe omgeving.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01423

Magneetcontact

Dit is een opbouw magneetcontact. De magneet kan aan de korte of lange kant van het contact geplaatst worden. Er zit ook een bewaakt (met eindweerstanden) extern contact op de NX-450 om een ander apparaat aan te sluiten.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01475
Keyfob zender

Met deze afstandsbediening is de NetworX centrale te bedienen.De keyfob is voorzien van sleutelbosring

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01477
Fresnel Passief Infrarood detector zender
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01478-2

Optische rookmeldzender

Deze optische melder heeft een ingebouwde gevoeligheidsmeter, die continu zijn eigen werking contNetworx roleert. Als de melder een storing waarneemt van zijn eigen werking, dan wordt dat door de led weergegeven. Bij alarm gaat de ingebouwde piëzo zoemer af en zal de melding worden doorgegeven naar de centrale. De melder is voorzien van een testknop.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Paniekknopzender

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Paniekknophorloge

De waterdichte paniekknop kan geplaatst worden in horlogeband, riemclip, muurbevestiging-adaptor of halssnoer. Afhankelijk van wat er in de NetworX centrale geprogrammeerd wordt, zal er paniek, help of brandalarm gegenereerd worden bij het indrukken van de knop. Het lampje van de knop licht op bij het indrukken om aan te geven dat de boodschap overgestuurd wordt.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Akoestische glasbreukdetector

De detector is de geintegreerde draadloze Shatterpro II glasbreukmelder. Met de gepatenteerde 'Patroon herkenningstechnologie' luistert de detector naar het patroon van brekend glas. De detector kan altijd door een eindgebruiker d.m.v. handgeklap gecontroleerd worden of deze nog functioneert. De detector dient gebruikt te worden in ruimten waar zo min mogelijk achtergrond ruis aanwezig is ( bijv. niet in een keuken gebruiken). Voor plafond of muur montage. De detector kan getest worden met glasbreuktester artikelnummer 04175 (zie hoofdstuk detectors).

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01562

Binnensirene (speaker)

 

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Binnensirene (speaker) met ingebouwd flitslicht.

8 Ohm speaker met 12 Vdc flitslicht vormgegeven in fraaie slagbestendige kunststof behuizing.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Fresnel Passief Infrarood Detector

Dit is een quad passief infrarood detector in een dunne behuizing met een unieke harde fresnellens en kruipzone. Door de unieke quad (2 x 2 elementen) en de digitale ASIC elektronica zijn de kansen op ongewenste alarmen, veroorzaakt door kleine dieren, minimaal.Voor montage aan plafond of muur is er de montagebeugelset.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
02291

Inbouw contact met 3k3 weerstanden, inclusief magneet

Inbouwmagneetcontact met ingebouwde 3K3 weerstanden, welke zichzelf vastzet bij het plaatsen.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01917
De RLFW-11 is een flitslicht of zwaailicht met een extreem laag stroomverbruik (40 mA). Zowel voor binnen als buitengebruik

De RLFW-11 is een flitslicht of zwaailicht met een extreem laag stroomverbruik (40 mA). Zowel voor binnen als buitengebruik.

Noodstroom accu 12Vdc 7 Ah (NX4/6/8SE/NX10)

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
18070
NP 7-12 accu

A1001

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Muurbevestiging voor paniekzender NX-475

01511

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Montagebeugel
(muur/plafond) voor NX-480-I
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
NX595 ip module
De NX-595E is een module waarmee het mogelijk is om de aangesloten centrale te bedienen m.b.v. een App op een mobiel. De module heeft ook een webserver waarmee de centrale bedient kan worden. De doormelding gebeurt met SIA codes via TCP/IP naar een OH-ontvanger bij de meldkamer. De meldingen zijn ook naar 3 E-mail adressen te versturen. De twee uitgangen op de NX-595E zijn te bedienen met de APP.
De App Ultraconnect is op te halen in de Appstore voor Apple en in Google playstore voor Android.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
penlite
Duracell Industrial batterij, niet oplaadbaar alkaline
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
saftcell
Batterij voor nx-450

NetworX NX-448

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Antenneset