01480-se

NetworX NX-8SE alarmsysteem

Inbraakbeveiligingscentrale in standaard behuizing

De NX-8SE is de NetworX-centrale die zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 48 zones en 100 codes. De centrale heeft een geïntegreerde modemkiezer met 3 telefoonnummers en telefoonlijnbewaking. Deze kiezer kan geprogrammeerd worden met de volgende protocollen : SIA level 1 /level 2, XSIA, AdemcoContact ID en privé protocol (sirenetoon doormelden naar bijv. mobiele telefoon). Voor de lokale alarmering is er een ingebouwde sirenedriver of spanningsgestuurde sirene-uitgang. De programmatuur in de centrale is identiek aan centrales van de NetworX-familie. Met het softwarepakket DL900 is de centrale op afstand via PSTN,ISDN en/of TCP/IP of rechtstreeks te up/downloaden en de status te bekijken, waardoor service en beheer mogelijk is.

8 zones, hardwarematig en draadloos uitbreidbaar tot 48 zones
8 secties
99 4-cijferige of 66 6-cijferige codes
Max. aantal bedieningspanelen: 24 (8 per sectie)
Rest idem als nX-6

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
19851691
Deze NX-8SE is gemonteerd in een montagevriendelijke tweedelige kast met platte deksel. Doordat de deksel eenvoudig van de kast is af te halen is deze kast eenvoudiger toe te passen in de meterkast. Voorzien van 2,5 cm onderdoorvoer voor bekabeling. De NX-8SE is de NetworX-centrale die zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met max. 48 zones en 100 codes. De centrale heeft een geïntegreerde modemkiezer met 3 telefoonnummers en telefoonlijnbewaking. Deze kiezer kan geprogrammeerd worden met de volgende protocollen : SIA level 1 /level 2, XSIA, AdemcoContact ID en privé protocol (sirenetoon doormelden naar bijv. mobiele telefoon). Voor de lokale alarmering is er een ingebouwde sirenedriver of spanningsgestuurde sirene-uitgang. De programmatuur in de centrale is identiek aan centrales van de NetworX-familie. Met het softwarepakket DL900 is de centrale op afstand via PSTN,ISDN en/of TCP/IP of rechtstreeks te up/downloaden en de status te bekijken, waardoor service en beheer mogelijk is.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01462

LCD-bediendeel

Een luxe bediendeel met een large 2x16 karakter LCD. Te gebruiken als één of meerdere partitie bediendeel. De 5 extra functionaliteitstoetsen zorgen er bijvoorbeeld voor dat er eenvoudig ingeschakeld kan worden of dat alleen de omtrekbeveiliging ingeschakeld wordt. De zoneteksten en installateurstekst zijn individueel te wijzigen.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Ontvangstmodule voor 48 draadloze zenders

Deze ontvanger maakt het mogelijk om de NetworX familie draadloos uit te breiden met 48 zenders op de frequentie 433,92 MHz. De mogelijkheid om detectiemiddelen draadloos toe te passen, maakt de NetworX extra flexibel. Dit betekent dat het systeem desgewenst met de gebruiker "mee kan groeien" of verhuizen. Draadloos heeft daarnaast als extra voordeel dat de woning of bedrijfspand niet wordt ontsierd met in het zicht lopende bekabeling en het heeft een zeer snelle installatietijd. De componenten van NetworX zijn volledig supervised. Dat wil zeggen dat de werking van de detectors 24 uur per dag wordt bewaakt. Ook zijn alle ontvangers voorzien van RF stoorzenderdetectie, waardoor elke poging tot storen van de ontvangst wordt gezien als een vorm van sabotage. De ontvangers zijn als insteekkaart te plaatsen in de kast of op afstand van de centrale. De draadloze componenten zijn Europees gekeurd. Het zendvermogen van de modules kan beperkt worden door andere zendapparatuur in de directe omgeving.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01423

Magneetcontact

Dit is een opbouw magneetcontact. De magneet kan aan de korte of lange kant van het contact geplaatst worden. Er zit ook een bewaakt (met eindweerstanden) extern contact op de NX-450 om een ander apparaat aan te sluiten.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Inbouw magneetcontact zender

Dit draadloze inbouwmagneetcontact is een kleine draadloze zender met een magneetcontact, welke eenvoudig in een deur/raamkozijn geplaatst kan worden.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01475
Keyfob zender

Met deze afstandsbediening is de NetworX centrale te bedienen.De keyfob is voorzien van sleutelbosring

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01477
Fresnel Passief Infrarood detector zender
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
01478-2

Optische rookmeldzender

Deze optische melder heeft een ingebouwde gevoeligheidsmeter, die continu zijn eigen werking contNetworx roleert. Als de melder een storing waarneemt van zijn eigen werking, dan wordt dat door de led weergegeven. Bij alarm gaat de ingebouwde piëzo zoemer af en zal de melding worden doorgegeven naar de centrale. De melder is voorzien van een testknop.

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Paniekknopzender

  Levertijd:3-5 dagen
Bestel

Paniekknophorloge

De waterdichte paniekknop kan geplaatst worden in horlogeband, riemclip, muurbevestiging-adaptor of halssnoer. Afhankelijk van wat er in de NetworX centrale geprogrammeerd wordt, zal er paniek, help of brandalarm gegenereerd worden bij het indrukken van de knop. Het lampje van de knop licht op bij het indrukken om aan te geven dat de boodschap overgestuurd wordt.